top of page

Nový člen v oddělení developmentu

Aktualizováno: 27. 6.

Dovolte mi přivítat v řadách oddělení developmentu nového kolegu.

 

Po mém příchodu na začátku měsíce května jsme po třech týdnech přivítali další posilu našeho oddělení. Nový kolega Michal Fajfrlík bude mít na starosti akvizice nových obchodních míst. Primárně bychom rádi posílili naši přítomnost ve zdravotnických zařízeních typu nemocnic a poliklinik.

Michal má dlouholeté zkušenosti v gastro oboru, kde působil jako obchodník a posléze i jako majitel a provozovatel hotelů a penzionů v Čechách i zahraničí, konkrétně v Rakousku. I zde musel pečlivě vybírat na jakém místě podnikání provozovat tak, aby bylo co nejvíce navštěvované a tím pádem ziskové, což je ta nejlepší kvalifikace pro jeho práci.

 

Těším se na spolupráci a pevně věřím, že ačkoliv se oba prozatím zaučujeme, tak Michalovy zkušenosti a zápal pro práci nás posunou o velký kus kupředu a brzy rozšíříme řady našich provozoven o nová atraktivní místa.

 

Štěpán Holzner

Chief Development Officer

44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Společnost JPServis, a.s.

je provozovatelem maloobchodních sítí prodejen, specializovaných prodejen tabákových výrobků,  kaváren a občerstvení, které se nachází v uzlech hromadné dopravy nebo zdravotnických zařízeních po celé republice.

 

více informací o nás

 

© 2021 - 2024 JPServis, a.s.            informace o zpracování osobních údajů

Bez názvu-3.jpg
Bez názvu-4.jpg
Bez názvu-5.jpg
Bez názvu-2.jpg
Bez názvu-1.jpg

Ve společnosti JPServis, a.s. probíhá:

 

image.png
image.png
bottom of page