top of page

Plány rekonstrukcí 2024

Aktualizováno: 4. 3.

Rok 2024 přináší několik nemalých změn. V první řadě hodláme pokračovat v redesignu celé sítě, jenž bude slavnostně završen realizacemi ostravských PONT to go a obou prodejen v Přerově.


Mezi tím nás čeká i osvěžení konceptu Bistro Pointu v Hradci Králové, který získá "novou tvář" a to nejen po estetické stránce, ale i po té produktové. Tento koncept bude mít i nadále potenciál rozšíření do řady dalších nemocničních zařízení, přičemž cílem společnosti je udělat z nynějšího Bistro Pointu tzv. referenční prodejnu. Stejně tak si tato lokalita zaslouží i refresh prodejny PONT to go, kterou uvažujeme realizovat ve světlé "health care" verzi po vzoru úspěšného konceptu v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích.


Změnou také bude zaměření developmentu na výběr nových, obchodně zajímavých lokalit. Víme totiž, že naše koncepty fungují a máme chuť i sílu růst. Proto má společnost cíl pro oddělení developmentu otevřít či alespoň vyjednat v tomto roce otevření 3–4 nových prodejen. Některé z nich mohou mít i formu kontejnerového řešení, jehož provoz jsme si vyzkoušeli po dobu rekonstrukce plzeňského nádraží.


Dále plánujeme vyzkoušet koncept 24/7, tj. prodejnu, do které budou moci zákazníci přicházet i v nočních hodinách, a to na základě přístupu přes bankovní identitu. V současné době intenzivně komunikujeme s dodavatelem tohoto systému a těšíme se na zkušenost z lokality Českých Budějovic.


Abych shrnul nejen výše uvedené, ale také pocity mé a mých kolegů: těšíme se na další rozvoj a děkujeme všem, kteří na něm participovali v minulém roce a hodlají tak činit i do budoucna.


Development team JPServis, a.s.


72 zobrazení0 komentářů
bottom of page