top of page

Projekt PEC SPEEDPRO

Aktualizováno: 12. 1.


V rámci stálého rozvoje, zlepšování našich služeb a nabídky pro naše zákazníky jsme v polovině listopadu spustili pilotní projekt PEC SPEEDPRO, jehož cílem je poskytnout ještě lepší zážitek z našich produktů. Tento krok jsme učinili ve spolupráci s výrobcem UNOX a dodavatelem pečiva

La Lorraine a samozřejmě s aktivní účastí jedné z našich klíčových prodejen.




Tým centrály při zavádění projektu v Hradci Králové v improvizovaném produktovém fotoateliéru.



Pro pilotní test jsme vybrali provozovnu PONT to go na nádraží v Hradci Králové. Museli jsme přepracovat celý sortiment našich stávajících kompletací a ve spolupráci s šéfkuchařem společnosti La Lorraine, panem Suchánkem, jsme upravili receptury tak, aby všechny nové kompletace byly vhodné pro rychlé zapečení. Díky těmto inovacím jsme nyní schopni na této provozovně nabízet teplý snack, který je připraven v rekordním čase. Zákazník obdrží svou objednávku v rozmezí 15–35 sekund.





Věříme, že tato nová služba nejen potěší naše stávající zákazníky, ale přiláká i nové. V dohledné době pilotní projekt rozšíříme ještě na provozovnu BistroPoint v Hradci Králové.


Na závěr bychom rádi poděkovali týmu provozovny na nádraží v Hradci Králové za jejich otevřený a pozitivní přístup k tomuto pilotnímu projektu.


Fotografie ze společného školení se společnosti La Lorraine na prodejně v Hradci Králové.








96 zobrazení0 komentářů
bottom of page