top of page

Remodeling PONT to go v Liberci

Aktualizováno: 7. 2.

Prosinec je z pohledu rozvoje vždy nejkratším měsícem v roce, což pro development znamená utlumení činností s dodavateli, jelikož se stavební činnosti přesouvají na nový rok. Abychom však splnili roční plán rekonstrukcí, rozhodli jsme se i v tomto měsíci podstoupit komplexní remodeling prodejny, tentokrát na nádraží v Liberci.


Velký rozsah této investiční akce jsme využili pro modernizaci skladových prostor a jejich úpravu tak, aby zde bylo možno kompletovat vlastní bagety a další produkty, které znáte i z jiných prodejen. Samotná prodejna je dispozičně komplikovaná - jedná se totiž o dlouhý prostor s jedním vchodem a světlou výškou historických stropů přes 5 metrů. Posuďte sami, zda se nám podařilo prodejnu zútulnit a zároveň pocitově provzdušnit.


Zákazníci zde najdou kromě plnohodnotné nabídky gastro produktů (rozpékané pečivo Minit, hot.dog, chladící vitríny s našimi vlastními produkty), také sortiment označovaný jako convenience, který je doplněn kromě jiného i o bohatou nabídku regionálních piv.


I této prodejně tak přejeme mnoho spokojených zákazníků, kteří budou mít radost při nakupování a také kolegům na místě, pro které jsme toto modernější prostředí připravili zejména.




75 zobrazení0 komentářů
bottom of page