top of page

Veletrh Host v Miláně

Aktualizováno: 30. 11. 2023

V říjnu jsme navštívili veletrh Host v italském Miláně. Světovou výstavu zaměřenou na vybavení pro gastro provozy, pekařství, cukrářství a kávu. Tento veletrh nám nabídl nejen možnost setkat se s odborníky a diskutovat o nejnovějších trendech, ale také seznámit se s inovacemi, které mohou výrazně obohatit naše obchody.


Z celé řady prezentovaných produktů a řešení nás zaujalo několik klíčových inovací, které by mohly přinést významné výhody pro naše podnikání:


Teplé vitríny pro pečivo a To Go sortiment

Ideální řešení pro uchování čerstvosti a teploty pečiva a dalších produktů vhodných k okamžité konzumaci.


Vajíčkovač The Eggcheff

Tento inovativní přístroj nás ohromil svou schopností připravit míchaná vajíčka za pouhých 60 sekund s minimálními požadavky na údržbu a prostor. Vhodné například pro snídaňové menu.


Dvoupatrové rollery pro grilování hot dogů

Pro naše vyšší provozní potřeby jsme objevili řešení v podobě dvoupatrových rollerů, které efektivně zdvojnásobují kapacitu grilování hot dogů tam, kde by jeden roller nestačil a druhý by se prostorově nevešel.


Horké kakaové nápoje

Prezentované možnosti v oblasti horkých kakaových nápojů představují příležitost rozšířit naše nápojové menu o nové produkty vhodné do zimních měsíců.


Mobilní regálové systémy pro lepší skladový management

Mobilní regálové systémy, které jsme viděli, nabízejí vynikající flexibilitu a maximalizaci prostoru, což usnadňuje organizaci a přístup k zásobám.



40 zobrazení0 komentářů
bottom of page