top of page

Školení EU

Aktualizováno: 4. 4.

Vážené kolegyně a kolegové,


v minulém roce se nám opět podařilo uspět s projektem Podnikové vzdělávání ve společnosti JPServis, a.s., který je spolufinancován EU. Školení zaměstnanců provozoven není jen rutinní povinností, ale i skvělá příležitost pro rozvoj a posílení týmu. Představte si to jako dobrodružství, kde každý účastník získá nejen nové znalosti a dovednosti, ale také prožije skvělý týden s kolegy.


Hlavním důvodem pro účast na školení je samozřejmě zlepšení profesních schopností. Všichni zaměstnanci budou mít prostor k osvojení nových kompetencí, možnost se dozvědět o nejnovějších trendech v oboru, zdokonalit své prodejní dovednosti a naučit se efektivně komunikovat se zákazníky. Tato nová znalost a sebejistota vám pomůže porozumět potřebám zákazníků a lépe jim pomoci s jejich nákupy.


Dalším důvodem je možnost navštívit centrálu v Praze (týká se školení konaných v Praze). Prohlídka centrály může poskytnout jedinečný pohled do zákulisí firmy, ať už jde o setkání s vedením společnosti JPServis, a.s., nebo prohlídku ostatních oddělení podílejících se na každodenním bezproblémovém fungování provozoven. Celkově pak lépe porozumíte fungování firmy a budete se cítit součástí většího celku.


A konečně, není to jen o práci, ale i o zábavě. Součástí školení je i dobré jídlo a možnost si neformálně popovídat s kolegy z jiných provozoven. A ať už v Praze nebo Olomouci, kde budou školení probíhat, je také možnost aktivně využít volný čas a prohlédnout si tato města a získat nové zážitky a vzpomínky.

Celkově je školení zaměstnanců provozoven skvělou investicí do rozvoje týmu, ale i vás osobně. Kromě zlepšení pracovních dovedností poskytuje i příležitost k poznání nových míst a k posílení spolupráce mezi kolegy.


Do budoucna se můžete těšit na další plánovaná školení a připravit se na skvělé zážitky!


Ing. Ondřej Čermák

Chief Operations Officer

157 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page